Şehitkamil Belediyesi Kayaönü ve Özgürlük Aile Merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye genelinde coşkuyla kutlanmaya başlandı. Şehitkamil Belediyesi Kayaönü ve Özgürlük Aile Merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri de öğretmenlerini unutmadı. Minik öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Düzenlenen programa, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrenciler, ilk olarak Öğretmenler Günü ile alakalı şarkı ve şiir okudu. Minikler, daha sonra ‘Öğretmenim Canım Benim’ şarkısını koro halinde seslendirdi. Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının kutlama programlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Şehitkamil Belediyesi Kayaönü Aile Merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrenci velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Minikler, etkinlik sonunda öğretmenlerinin ellini öptü ve öğretmenlerine çiçek hediye etti.

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyesi Kayaönü Aile Merkezi öğretmeni Aynur Bilgin, “Bugün anasınıfı öğrencileriyle Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik hazırladık. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün önemi çocuklara anlattık. Öğrencilerimiz; şiirler okudu, şarkılar söylediler. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin ellerini öptü ve onlara karanfil hediye etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Anasınıfı ihtiyacı olan bu bölgedeki çocuklara imkan sağlayarak şartları iyileştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz” diye konuştu.