Yatırım izleme ve değerlendirme toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde yapımına devam edilen yatırımların değerlendirilmesine yönelik Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, Devlet Su İşleri 225. Şube Müdürü Recep Ergen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Köse, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bekir Kurtoğlu ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda Bayburt genelinde ilgili kurum ve kuruluşlarca yürütülen yatırımlarda gelinen aşama, günümüze kadar gerçekleştirilen çalışmalar, mevcut çalışmaların en kısa sürede sonuçlandırılmasına yönelik atılması gereken adımlar ve alınması gereken tedbirler konusunda tespit ve değerlendirmeler yapılarak, bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Pehlivan toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede yıl içerisinde yapımının tamamlanması ön görülen yatırımların sonuçlandırılmasına yönelik gerekli çalışmalara hız verilmesi ve çalışma takvimine uygun şekilde belirlenen sürenin verimli kullanılması konusunda ilgili kurum amirlerine talimat verdi.