İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesi’nde yaşayan Ayşegül Filiz isimli vatandaş, İzmit Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmit’in Yahya Kaptan Mahallesi’nde yaşayan Ayşegül Filiz, zabıta ve diğer müdürlüklerin vatandaşların istek ve şikayetlerini kısa sürede değerlendirildikleri için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Filiz, “Çevremde gördüğüm bazı olumsuzlukları bir vatandaş olarak İzmit Belediyesi’ne iletiyorum. Bazı kişiler, ‘boşuna uğraşıyorsun, kimse seninle ilgilenmez, uğraştığınla kalırsın’ şeklinde beni eleştirmelerine rağmen şimdiye kadar ilettiğim her sorunla yakından ilgilenildiğini görmek beni fazlasıyla memnun etti. Demek ki, vatandaşlar olarak bizler, sorunlara karşı duyarlı olursak İzmit Belediyesi de gereğini yapıyor. Bizlerin istek ve şikayetlerini dikkate aldıkları için Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Belediyenin Zabıta Müdürlüğü yetkilileri de duyarlılığından dolayı Ayşegül Filiz’e teşekkür ederek, “Bizlerin görevi vatandaşların istek ve şikayetlerine en hızlı şekilde cevap vermektir. 15 gün içinde Zabıta Müdürlüğümüze 209 adet istek ve şikayette bulunuldu ve hepsine de dönüş yapıldı. Vatandaşların bizden en büyük beklentisi, sorunlarıyla ilgilenildiğinin bilinmesidir. Bazı sorunlar hemen çözülmese de bu konuda vatandaşlara bilgilendirme yapılması sorunun çözümünden daha çok memnuniyet oluşturuyor “ şeklinde konuştular.