Hatay Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, çalışmaya gittiği Suudi Arabistan’da idam cezasına mahkum edilen Yıldıray Töremiş’in ailesini ziyaret etti.
Ağabeyinin kurtarılması için kız kardeşi Perihan Töremiş’in devlet büyüklerine yaptığı yardım çağrısı üzerine aileyi ziyaret eden Başkan Culha, Hatay Valiliği, bölge milletvekilleri ve yetkililerin konuyla yakından ilgilendiğini kendisinin de konunun takipçisi olduğunu söyledi.
Karaağaç Mahallesi’nde ikamet eden aileye en kısa zamanda iyi haber verilmesi için temennide bulunan Culha, geçen günlerde Hatay Valiliği’ni ziyaret eden Suudi Arabistan Prensi Turki Bin Talal Bin Abdülaziz Al Saud ile gerçekleşen görüşmelerin sonucundan iyi haberler beklediğini dile getirdi.
12 yıl önce çalışmaya gittiği Suudi Arabistan’da 7 yıldır hapishanede olan ve hakkında idam cezası verildiği bilinen ağabeyi Yıldıray Töremiş’in ülkeye sağ salim gönderilmesini dört gözle beklediklerini ifade eden Perihan Töremiş, ağabeyinin bu kadar ağır bir cezayı hak etmediğini söyledi.
(MSM-Y)