Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimarsinan Hoş Seda Musiki Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı. 11 yaşındaki Efe, muhteşem ud dinletisi ve yeteneği ile Başkan Akgün’ü etkiledi.
Büyük Atatürk Parkı içinde Yelken Cafe’de gerçekleşen yemeğe Mimarsinan Hoş Seda Musiki Derneği korosu ve eğitim gören üyeleri katıldı. Kahvaltının en dikkat çeken ismi 11 yaşındaki Efe ve dedesi oldu. Derneğin en küçük üyesi olan Efe, çaldığı ud ile 51 yaşındaki dedesi Hasan’a eşlik ederek düet yaptı. Dede ve torunun yaptığı düeti büyük bir keyifle dinleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ikiliyi uzun süre alkışladı.

Akgün’den Efe’ye övgüler
"Yaşı küçük olmasına rağmen udu profesyonelce çalması beni oldukça şaşırttı" diyen Başkan Akgün, ’’Efe küçük yaşına rağmen çok güzel ud çalıyor. Yeteneği beni çok etkiledi. Kültür ve sanat kenti olan Büyükçekmece’de böylesine yetenekli çocukların yetişmesi gurur verici. Yolun açık olsun çocuğum. Sanata önem veren tüm sivil toplum kuruluşlarımızın artması dileğiyle emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim’’ dedi.