Çekmeköy’de rekor sporcu katılımıyla Geleneksel Spor Şöleni kapanış töreni gerçekleşti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz sporculara seslenerek, “Genç varsa biz varız, Çekmeköy Belediyesi olarak hep yanınızda olacağız” dedi.

Çekmeköy Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Çekmeköy Spor Şöleni Şehit Ömer Halisdemir Sezonu kapanışı belediye binasının parkında yapıldı.

Kapanış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ile çok sayıda öğrenci katıldı. Şölende Ertoba dans grubu, Mehteran Takımı, Canbaz Show, Carnaval Turco performanslarını sergiledi. Rapçi Resul Aydemir şölen sonrası öğrenicilere konser verdi.

Törende konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “2’ncisini yaptığımız şenliklerin bugün güzel bir örneğini gerçekleştirmiş oluyoruz. 8 bine yakın gencimiz katıldığı önemli bir etkinlik ve bu vesilesi ile Çekmeköy aslında sadece eğitim ve kültür değil. Sporda da iddiasını yükselen değer olduğunu anlatmış ve anlamış oluyor. Ben gerçekten memnuniyetimi ifade ediyorum” dedi.

Şölene 8 bine yakın öğrencinin katıldığını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise “3 yıl önce bin 500 öğrenci katılmıştı. Bu sene 8 bine yakın öğrenci katıldı. Sadece bin 500 öğrenci ödül almış. İşte Çekmeköy ve Çekmeköy gençliğinin farkı her geçen gün nasıl artırdığını, nasıl geleceğe hazırladığını en güzel örneğini sizler görüyorsunuz. Onu için öncelikle 8 bin öğrenciyi tebrik ediyoruz. İnşallah bu sayı gelecek sene çarpı 2 olur, 16 bin öğrencimiz katılır ve 3 bin öğrenci ödül alır İnşallah. Spor kendimize özgüven kazandırır. Onun için ben katılan katılmayan büyün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sizleri gençler çok seviyoruz. Allah ömürlerini uzun etsin. Sizlerle her platformda hep beraber olacağım. Liselerde, bayrak törenlerinde sizlerle beraber olacağım. Genç varsa biz varız diyeceğiz, Çekmeköy Belediyesi olarak hep yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.