Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu’na katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, federasyon başkanlığı seçimini kazanan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nu kutladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun olağan genel kurulu için Ankara’ya giden Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün ve kurucu başkan Osman Yeşilgül federasyon seçimlerinde oy kullandı.
"Başarılı olacağına inanıyorum"
Genel kurulda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçilen Hidayet Türkoğlu’nu kutlayan Başkan Akgün, Türkoğlu’nun NBA finallerinde oynamış çok başarılı bir basketbolcu olduğunu hatırlatarak, "Türkoğlu’nun sporculuk yaşamındaki başarılarını federasyon başkanı olarak daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü olarak, Türk basketbolunun daha ileriye taşıyabilmesi için her zaman federasyonumuzla birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Yeni seçilen Basketbol Federasyon Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu ve yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim. Ayrıca, Türk basketboluna önemli hizmetler veren önceki federasyon başkanımız Sayın Harun Erdenay’a da hizmetleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.