Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi (ESER) ile Şeker Hayat Atölyesi’nde fotoğrafçılık eğitimi alan özel kursiyerler tarafından hazırlanan “Benim Gözümden Kadrajıma Özel Yansımalar” temalı sergi Eyüplülerle buluştu.
“Dünya Engelliler Günü” nedeniyle düzenlenen ve kursiyerlerin çektikleri birbirinden güzel fotoğraflardan oluşan sergi Eyüp Belediyesi Fuaye Alanı’nda açıldı. Serginin açılışını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile sevilen dizi oyuncusu Sinem Öztürk Uslu birlikte gerçekleştirdi.
Başkan Remzi Aydın açılışta yaptığı konuşmada, sergi ile ilgili düşüncelerini ifade ederek şunları söyledi: “Bugün çok güzel bir etkinlik var. Engelli kardeşlerimizin çektiği fotoğraflarldan oluşan sergiyi açtık. Sergiyi gezdiğimde çok şaşırdım. Gerçekten renk seçimleri, temaları çok güzel, profesyonel fotoğrafçılar gibi. Demek ki bu kardeşlerimize imkan verilse daha da güzel şeyler ortaya çıkaracaklar.”
Ardından Başkan Aydın sergiyi gezerek fotoğrafları incelendi ve fotoğrafları çeken çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.
Sergide yer alan 86 kursiyere ait 100 adet özel fotoğraf, dünyayı onların bakış açısıyla görmemizi sağlıyor.