Engellilere yönelik hizmetlerini hız kesmeden devam ettiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara her alanda destek olmaya devam ediyor. Özellikle yatağa bağlı tekerlekli sandalyeli hasta ve yaşlı vatandaşlarına yönelik İstanbul sınırları içinde ücretsiz servis hizmeti sağlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu alanda önemli bir boşluğu dolduruyor. Bu kapsamda ilçede yaşayan ve 10 yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmeye çalışan 67 yaşındaki Namık Karakuş adlı vatandaşa ameliyat olacak kardeşini görmesi için ücretsiz servis hizmet sağlandı.

Kendisine refakat edecek bir görevli eşliğinde evlerinden alınan hasta ve ağır engelli vatandaşlar, yine evlerine sorunsuz bir şekilde bırakılıyor. Birçok engelliye ücretsiz servis hizmeti veren Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki hiçbir vatandaşı bu konuda mağdur etmemeye özen gösteriyor. Böylece engelli vatandaşlarımız eve mahkum kalmıyor, hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de sosyalleşiyor.

Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Hastalarımız ve engellilerimize her türlü desteği veriyoruz. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. İnsanlarımızın ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların iyi zamanlarında olduğu gibi zor zamanlarında da yanlarında olmayı bir borç biliyoruz. Bizim için en önemli olan şey, bu hizmetlerimizle onların duasını almak” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hasta ve engellilerle verdiği bu hizmetten yararlanabilmek için ilçe sınırları içinde oturmak yetiyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 444 0 467 no’lu çağrı merkezimizi arayıp talepte bulunmaları gerekiyor.