Sultanbeyli Belediyesi, çevre ve çöp atıkları konusunda duyarlılık oluşturmak amacıya ev kadınlarını atık toplama merkezinde ağırladı.

Sultanbeyli Belediyesi, ev kadınlarının duyarlılığını artırmak amacıyla evsel atıklar konusunda bilgilendirmek amacıyla kadınlarını atık toplama merkezinde ağırladı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, atık toplama merkezini gezdirdiği kadınlara çöp ve evsel atıklar konusunda bilgi verdi. Atık tesisinin gezilmesi sonrasında kadınlara seslenen Başkan Keskin, Sultanbeyli’de yapılan yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Başkan Keskin, “İlçemizin 3. Köprüye yakınlığı ve köprü üzerinden geçecek olan hızlı tren projesi bize çok değer katacak. Üsküdar-Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe sınırına gelen metro hattı tamamlandı. Test sürüşleri devam ediyor kısa zamanda halkımızın istifadesine sunulacak. Gelen hattın devamında havaalanı bağlantısı var. Özellikle sizin oturduğunuz bölgeleri kapsayacak bir hat oluşturuldu. Yine Kadıköy’den gelen bir hattın havaalanına ulaşacağını biliyoruz. Büyükşehir belediyemize merkezden yeni açılacak olan hastanemize de bir hattın oluşmasını önerdik kabul ettiler. 400 yataklı devlet hastanemiz müteahhitten kaynaklı bir yıl gecikmeli olarak Ramazan sonrasında açılacak” dedi.