Kurban Bayramı namazını Seyitnizam Camisinde kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.
Zeytinburnu Belediyesinde geleneksel hale gelen vatandaşlarla bayramlaşma, Seyitnizam Camisinde namaz sonrası yapıldı. Bayram namazını Seyitnizam Camisinde kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, cami çıkışında vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Aydın, çocuklara bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi. Ayrıca, cami içerisinde vatandaşlara namaz sonrası çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Seyitnizam Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek bayramlaşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Kurban Bayramını Zeytinburnu’nda bayram namazı çıkışında halkımızla beraber kutladık. Cami çıkışında hemşerilerimizle bayramlaştık. Kurban Bayramının öncelikle Zeytinburnulu hemşerilerimiz için hayırlı olmasını, arkasından ise ülkemizi ve tüm İslam alemi için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah barışın huzurun ve kardeşliğin yaygınlaştığı bir bayram olur diye dua ediyoruz. Maalesef iki bayram arasında ülkemiz çok büyük acılar yaşadı. İnşallah bunlar son olur diye temenni ediyoruz. Milletimiz yaşasın, milletimiz var olsun. Rabbim onların eksikliğini göstermesin” dedi.