AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Betül Karacalar, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret etti.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Betül Karacalar ve yeni yönetim kurlu üyelerini ağırladı. Kır Kahvesinde gerçekleşen ziyarete, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da katıldı. Burada bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye’nin Anayasa referandumundan çok daha güçlü çıkacağını belirtti. Görmez, "Ülkemiz bölgesel konumu, gücü, hedefleri, nüfusu, ekonomisi, sosyal ve tarihsel dokusu nedeniyle tarihinin her döneminde gizli ve açık biçimde farklı saldırıların, işgal girişimlerinin hedefi olmuştur. Halen başta terör ve alçakça darbe girişimleri olmak üzere vatanımız; içeriden ve dışarıdan, kuşatılmak isteniliyor. Bunun için güçlü liderle, kararlı devletle, istikrarlı yönetimle, güçlü meclisle, tarafsız yargıyla, uzlaşı kültürüyle yolumuza devam etmek zorundayız. Üç kıtaya hakim olmuş Osmanlı İmparatorluğu kendisini, yönetim sistemini yenileyebilesiydi belki bugün dünya düzeni çok daha farklı olabilirdi. Değişime, vesayet sistemine kayıtsız, şartız direnmek yerine nelerin değiştirilmek istenildiğini, araştırmak okumak, öğrenmek gerekiyor görüşündeyim. ’Evet’ deyin Türkiye güçlensin Torbalı şahlansın" dedi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da, referandum kampanyası süresince izlenecek yol konusunda kadın kolları yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanlığına Atanan Betül Karacalar da yaptığı konuşmada, öncelikleri hedeflerinin Anayasa referandumu konusunda özellikle ev hanımlarını bilgilendirmek olduğunu söyledi.