AK Parti’nin İzmir’deki 7 ilçe belediye başkanı, projeleriyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, projeleriyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. AK Parti’li başkanlar adına sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez şu ifadeleri kullandı: "Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettik. Öncelikli projelerimizi, hedeflerimizi anlattık. Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Ankara programımız devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’na da bir ziyaret gerçekleştireceğiz.”

AK Parti’li ilçe belediye başkanları; ilçenin önceliklerini, hedeflerini, biten ve devam eden projelerle ilgili diğer Bakanlık ve yatırımcı birimlerde de istişarelerde bulundu.