İzmir’in Çeşme ilçesinde, Çeşme Motosiklet Kulübü üyesi motor tutkunları, trafik kazasında hayatını kaybeden "Altın elbiseli adam" lakabıyla tanınan motosiklet ve model araç uzmanı Barkın Bayoğlu’nu andı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, 25 Temmuz’da 02.00 sıralarında eşinle tartıştıktan sonra aracını durdurup karşı şeride geçmeye çalışan ’Altın Elbiseli Adam’ lakaplı Buğra Erdem’e çarpan Barkın Bayoğlu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış; ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Kazada emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem de can vermişti.

Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri de, kendilerine rol model olarak aldıkları Barkın Bayoğlu’nun anısı için Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtında bir araya geldi.

Çeşme Motosiklet Kulübü Başkanı Şeref Karaoğlu, Atatürk Anıtının önüne motorlarını sıralayan kulüp üyelerine yaptığı konuşmada, "Altın Elbiseli Adam’ı kaybetmekten derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Bugün burada bulunmamızın nedeni, motosiklet dünyasının renkli isimlerinden, ’Altın Elbiseli Adam’ olarak tanınan ve gençlerimizin kendine örnek aldığı kardeşimiz Barkın Bayoğlu’nun elim bir motosiklet kazası sonucu aramızdan ayrılışını anmaktır. Tüm motosiklet kullanıcısı ve motosiklete gönül vermiş kardeşlerimizden ricamız, kask ve koruyucu ekipmanlarınız olmadan kesinlikle yola çıkmayın. Yolda dikkatinizi başka şeylere vermeyin. Sadece kendinizden kaynaklı değil, karşı taraftan kaynaklanabilecek hatalara karşı da kendinizi koruyun. Eğer mümkünse profesyonel eğitmenlerden ileri ve güvenli sürüş eğitimleri alın. Eğitim konusunda kulübümüzden destek alabilirsiniz. Çeşme Motosiklet Kulübü olarak size her konuda yardımcı olmaya hazırız. Sevdiklerinizi ve sizi seven, değer veren yakınlarınızı acınızla sınamayın" diyerek uyarılarda bulundu.

Çeşme Motosiklet Kulübü üyeleri, konuşmanın ardından, "Altın Elbiseli Adam" anısına konvoy yaparak şehir turu attı.