Kemalpaşa Belediyesi tarafından yeniden yaptırılan Sevgi Yolu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflar bir araya gelerek Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya teşekkür ettiler.

Kemalpaşa’da bulunan Öğretmen Tahir Tuna Caddesi, yapılan bir proje ile Sevgi Yolu Caddesi’ne dönüştürüldü. Caddede, yol, kaldırım, peyzaj, ışıklandırma, tek tip tabela gibi bir çok çalışma yapıldı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bazı konularda ortak karar alma adına esnaflarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. “Kemalpaşa’yı birlikte yönetiyoruz, birlikte yönetmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Uğurlu, bugüne kadar ilçeyi ilgilendiren kararlarla ilgili olarak konunun muhatapları ile sürekli olarak fikir alışverişinde bulunduğunu açıkladı. Uğurlu, “Biz Belediye Başkanı seçildiğimiz gün bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz demiştik. Allah’a çok şükür bu güne kadar almış olduğumuz kararlarda konunun muhatapları ile fikir alışverişinde bulunduk. Esnaflarımızı ilgilendiren bir karar alıyorsak esnaflarımıza, muhtarlarımızı ilgilendiren bir durum varsa muhtarlarımızla, mahalle sakinlerini ilgilendiren bir durum varsa o mahallede yaşayan vatandaşlarımızla istişare yaparak kararlar aldık. Bu şekilde hareket etmemiz bize kazandırdı. Yaptığımız işlerden azami memnuniyet duyulduğunu gördük. İnşallah hizmet süremiz boyunca hizmetkarı olduğumuz Kemalpaşalılara en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Uğurlu, Sevgi Yolu esnaflarının istek ve taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Sevgi Yolumuzu yaparken esnaflarımızın bazıları istemiyordu. Çok şükür bugün bütün esnaf arkadaşlar belediyemize teşekkür ediyorlar. Bazı ufak tefek sıkıntılar olacaktır. Onlarda en kısa zaman içerisinde alacağımız ortak kararlarla halledilecektir. Bugün burada alacağımız kararlar inanıyorum ki bütün esnaf kardeşlerimizi memnun edecek olup Kemalpaşalılar için en hayırlı kararlar olacaktır.”

Başkan Uğurlu’nun konuşmasının ardından esnaflar tarafından Uğurlu’ya hediye takdiminde bulunuldu.