Bayraklı Belediyesi dernekler arası futbol turnuvasının bu yıl 2’ncisinin düzenleneceğini, geçtiğimiz yıl 17 derneğin katıldığı ve dostça müsabakalara sahne olan turnuva için başvuruların başladığı bildirildi.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve 17 derneğin katılımı ile gerçekleşen turnuvada gülen taraf Bayraklı Çiçek-Der olmuştu. Bu yıl da kardeşlik duyguları içinde geçmesi hedeflenen turnuvaya son başvuru tarihi 24 Ağustos olarak belirlenirken, turnuvayla ilgili detaylı bilgiye 0 (232) 371 60 67 numaralı telefondan ulaşılabileceği kaydedildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, turnuvayı önemsediklerini ifade ederek, "İlçemizde çok sayıda yöre derneği bulunuyor. Birlik ve beraberliğimizi artırmak adına bu turnuvayı düzenlemeye karar verdik. Geçtiğimiz yıl hedefimize ulaştık. Maçların centilmenlik içerisinde geçtiğine şahitlik etti. Farklı bölgelerde doğmuş olabiliriz ama hepimiz tek bir bayrağın altında yaşıyoruz. Bizler bunun bilincindeyiz. Bayraklı’da aramızdaki kardeşliği artırmak adına bu turnuvayı önemsiyoruz" dedi.