Çeşme Alaçatı’da hizmet veren Oasis Aquapark Genel Müdür Muazzez Tonguç, Çeşme’deki turizm hareketlerini 12 aya yaymak, farklı pazarlardan çeşitlilik oluşturmak, Çeşme’ye diğer otellere gelen misafirlere hizmet vermek ve Çeşme bölgesi için personel istihdamını arttırma hedefinde olduklarını söyledi.

Çeşme Alaçatı’da hizmet veren Oasis Aquapark Genel Müdür Muazzez Tonguç, yalnız yaz sezonunda değil, jeotermal kür merkezi, otel yaşlı bakım evi ve aquaparkıyla 12 ay hizmet vermeyi hedeflediklerini açıkladı. Çeşme Oasis Aquapark’ın amacının Çeşme’deki turizm hareketlerini 12 aya yaymak, farklı pazarlardan çeşitlilik oluşturmak, Çeşme’ye diğer otellere gelen misafirlere hizmet vermek ve Çeşme bölgesi için personel istihdamını arttırmak olduğunu da vurgulayan Tonguç, ’’Önümüzdeki yıl kompleksin kalan kısmını tamamlayarak en kısa sürede işletmeye açmak ilk hedefimiz. Yeni açılan bir aquapark olarak da, kaliteli, samimi, uygun fiyatlı, bol eğlenceli, güvenli bir hizmet anlayışıyla misafir memnuniyeti ve sürekliliğini sağlamak en büyük hedefimiz" dedi.

Aquapark’ı inşa ederken her yaş gurubunu düşünerek planlama yaptıklarının altını çizen Tonguç, havuz ve kaydırak dışında birçok aktiviteye de ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bu yıl çim alanlar üzerine şişme oyun grupları getirttik. Amacımız her yaş grubu çocukların farklı oyunlar ile eğlenmelerini sağlamak. Havuz ve çim alan üstüne kurulan şişme oyun parkurları, sumo güreşi, langırt, dart, buz dağı ve survivor ile çocuklar çok eğlenceli zaman geçiriyorlar’’ ifadesini kullandı.

Tesis içinde zengin bir yiyecek ve içecek mönüsüne de sahip olduklarını ve misafirlerine cazip kampanyalar sunduklarını dile getiren Muazzez Tonguç şu bilgileri verdi: ’’Bünyemizde bir restoranımız, snack barımız ve farklı noktalarda satış ünitelerimiz mevcut. Fast food, makarnalar, salatalar, uygun fiyat ve yüksek kalite hizmet anlayışıyla oldukça zengin bir mönümüz mevcut. Özel organizasyonlar ve parti günlerinde misafirlerimizden özel ücret talep etmeden sadece park girişiyle misafir kabul ediyoruz. Sezonluk üyelik ücretlerimiz de oldukça uygun’’