86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda gösterilerle, tiyatro oyunlarına ve müzikallerle renklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın ana Sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçi akınına uğruyor. Her gün çeşitli etkinlikler düzenlenirken, 86. İEF süresince #İzmireYakışır hastagi ile sosyal medyadan da etkinlikler paylaşılacak. Instagram üzerinden düzenlenecek fotoğraf yarışmasında ise #İzmireYakışır etiketi ile paylaşılan fotoğrafların sahiplerine sürpriz hediyeler verilecek. Instagram üzerinde düzenlenen yarışmaya katılımcılar, fuar temalı fotoğraflarını #İzmireYakışır etiketiyle ve @folkartyapi adresini takip edip/beğenip mentionlayarak katılabilecek. Bir diğer önemli nokta ise katılımcıların Instagram hesaplarının herkese açık olması gerekiyor. Yarışma sonunda paylaşılan fotoğrafların fuar temasına uygunluk açısından jüri tarafından değerlendirileceği, ayrıca kura usulü seçilen ilk 10 katılımcının sırasıyla bir adet Iphone 7 plus, bir adet Ipad Pro, bir adet Asus ZenPad C 7.0, yedi adet akıllı saat- Xiaomi Mi Band iki akıllı bileklik kazanabileceği bildirildi.

Eğlence tam gaz

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosunda gösteri ve müzikallere, İsmet İnönü Sanat Merkezinde birbirinden ünlü tiyatro oyunlarına, Mogambo’da ise cazın yıldız isimleri ağırlanırken, ayrıca bu yıl fuarda ziyaretçilerin hem dinlenebileceği, hem de hoşça vakit geçirebileceği bir etkinlik sahası oluşturdu. İlk gün yoğun ilgi gören alanda Greenbox adı verilen çalışma ile isteyenlerin fuar ziyaretlerini fotoğraf çektirerek ölümsüzleştireceği ifade edilirken, kuş bakışı futbol ile yapılan maçlarda ilk günün bir diğer heyecanlı aktivitesi oldu. VR gözlükleri ile yapılan futbol maçları hem izleyenlere, hem de katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Çocuklar için oluşturulan alanda ise dev legolarla çocuklar eğlendi. Alanda oluşturulan grafiti duvarında ise birbirinden güzel grafiti örneklerine fuar ziyaretçileri de kimi zaman boyayarak, kimi zaman çizerek katkıda bulundu.