İzmir’de gönüllülerden toplanılan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri, Kahramanmaraşlı minik öğrencilere gönderildi.

İzmir’de, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerek düzenlenen kitap bağışı kampanyası kapsamında, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Altınova Çiçek Ortaokulu ile İlkokulu’na gönüllülerden toplanılan kitap, kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıyafet bağışı gerçekleştirdi.

Bir aylık çalışma sonucu ilk ve ortaokul düzeyi yaklaşık bin 200 adet kitap toplandığını belirten için Es Group Çevre Mühendislerinden Merve Ilım Özelmas, kampanyaya olan desteklerinden dolayı tüm eğitim gönüllülerine teşekkür etti. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Es Group, kitap kampanyasına başlama sebeplerinin, geleceğin sözü olan öğrencilerin okumaya olan farkındalıklarını arttırmak olduğunu belirtti.

Sosyal sorumluluk projelerine, dolayısıyla da eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten Merve Ilım Özelmas, tüm çalışanlar olarak içinde bulundukları bu organizasyonda süreklilik sağlayacaklarını, hem bünyelerinde çalışan personelleri hem de çevrelerini değiştirerek geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.