Yüzme suyu kalitesi Mavi Bayrak ile ödüllendirilen Kuzey Ege’nin incisi Ağapark Plaj Tesisleri her hafta ziyaretçi rekoru kırıyor.

Özellikle hafta sonları tatilcilerin gözde eğlence ve dinlence mekanları arasında yer alan Ağapark, yerli turistlerin akınına uğruyor.Sezonu 7 bin 447 ziyaretçi ile açan Ağapark, rekor üzerine rekor kırıyor. Her hafta rekor tazeleyen Ağaparkı, son olarak günübirlik ve sezon kartlarıyla 10 bin 21 kişi ziyaret etti.2 bin 417 araç girişi gerçekleşti.

Temizlik ve güvenlik ön planda tutuluyor

Aliağa Belediyesi’nin plajlar bölgesini yeniden yapılandırması ile ilçe halkının hizmetine sunduğu170 dönümlük Ağapark, Aliağalıların yanı sıra Manisa, İzmir ve Balıkesir’den gelen tatilcilerin de uğrak adresi oluyor.Maviyle yeşilin buluştuğu Ağapark’ta güvenlik ve temizlik ön planda tutuluyor. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) incelemeleri sonucunda Mavi Bayrak ile tescillenen Ağapark; Dikili, Çandarlı, Menemen ve Foçalı yazlıkçılar tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Ağapark, denize girmek ve gün boyu güneşlenmek isteyenlerin yanı sıra; 850 metre uzunluğundaki kumsalı, çocuklar için hizmet veren su havuzu, modern oyun grupları, sosyal yaşam mekânları, piknik bölgeleri, spor sahaları, yeşil alanları ile tatillerini bölgemizde geçiren ailelerin de vazgeçilmez adresi oluyor.

Dalya ‘Happy Hour’ partisi ile kutlandı

Hafta sonu 10 bin tatilciyi konuk eden Ağapark, dalya dedi. Dalya Ağapark’ta ‘HappyHour’ partisi ile kutlandı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği partide DJ Ozan Akçiçek, rap sanatçısı Emrah Karakuyu ve radyo programcısı Aykut Bayındır sahne aldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği partide Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Serkan Acar, DJAkçiçek’in daveti ile DJ kabinine geçti. Pikap başında gençlerin eğlencesine ortak olan Başkan Serkan Acar, gençlerden sık sık alkış aldı.