Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyet İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur’u ziyaret etti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette MÜSİAD heyeti, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, ilimizdeki kamu kurumları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasının sorunlarına çözüm üretme noktasında İl Sağlık Müdürlüğü ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. MÜSİAD’ın en önemli amaçlarından birinin sanayici ve iş adamlarından oluşan üyelerinin işlerini geliştirmeleri olduğunu kaydeden Ülkü, İl Sağlık Müdürlüğünün de topluma önemli katkılar sunduğunu söyledi. Sağlık sektörünün insanların hayatında çok önemli yer tuttuğunu belirten Ülkü, “Sağlık sektörü, her birey için hayati önem taşıyan kurumlardan birisidir. Bu anlamda buradaki hizmetlerin daha verimli yapılması hayati önem taşımaktadır. Bu hizmetlerin yapılmasında başarılı çalışmalar yapan ve bir süre önce göreve başlayan İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur’a başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

MÜSİAD ile bilgilendirme

İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur da MÜSİAD’ın dünyada ve ülkemizde tanınan, aktif ekonomi dünyasına yön veren bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirerek, İl Sağlık Müdürlüğü olarak MÜSİAD ile güzel işbirlikleri içinde olacaklarını söyledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Salnur, “Gerektiğinde İlimizin sağlık alanında olan ihtiyaçlarını istişare içinde tespit edip bakanlığımızdan taleplerde bulunuyoruz. Taleplerimizin karşılanması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada sizlerin desteğini alarak da memleketimize ve halkımıza daha faydalı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Salnur, MÜSİAD İzmir ile de önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan toplantıda iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda bilgilendirme yapacaklarını söyledi.