Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya’da 74 yaşındaki Perizat Avcı ile 78 yaşındaki eşi Tahsin Avcı’yı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya Dim Barajı üzerinde yer alan Ak Köprünün açılışının ardından Gümüşkavak Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşındaki Perizat ve 78 yaşındaki Tahsin Avcı çiftini ziyaret etti. Avcı çifti çocukları, torunları ve gelinleriyle Başkan Türel’i ağırladı. Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel Türel’e ziyarette eşlik etti.

Dualarımız türel için

Perizat Avcı, “Yol ve köprü su altında kaldıktan sonra bir yere çıkamaz olduk. Hastalanınca doktora gitmek, bayramda komşu ziyaret etmek ya da bir ihtiyaç için şehre inmek o kadar zor oluyordu ki. Sonunda dualarımız kabul oldu. Allah Menderes Türel evladımdan razı olsun. Bizi bu sıkıntıdan kurtardı” dedi.

Tahsin Avcı da “Yıllarca üzerinden geçtiğimiz köprü ve yol su altında kalınca, bir yere gidemez olduk. Birçok kez köprü yapılacak dendi ancak yapılmadı. Türel söz verdi ve yaptı. Bizleri çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.