İmamlara kadından vaaz rezaleti...

İstanbul'da manevi havanın en güçlü olduğu Fatih semtinin sözde Müftülüğü'nde zihniyeti bozuk bir kadın, imamlara vaaz ediyor. Elbette bu alçaklığın İslam'la hiç bir alakası yok!

Lakin ben o cahil kadından daha çok, o rezilliğe katılarak, aval aval o kadının vaazını dinleyen ve İslam'ın izzetini korumak adına bu alçaklığa tepki koymayan imam müsveddelerine kızarım.

Tabi ki o kadına o vazifeyi veren gizli İslam düşmanları bu alçaklığın asıl müsebbibidir. Biz Müslümanlar olarak, İslam'a yapılan bu veya benzeri alçak saldırılara gereken tepkiyi en hızlı şekilde vermek zorundayız.

Aksi halde aynı alçak zihniyet, yarın kadını imam yapma cürretinde de bulunacaktır. İnşaAllah Devletimiz bu rezaleti durdurmak için gerekli müdahaleyi derhal yapar. Eğer Fatih ilçe müftüsü bu alçaklığa ortak ise, bana göre derhal görevinden alınmalıdır!

***
Cehalet cübbe ile geziyor...

Bu gayr-i İslam'i resimdeki kadın vaiz bir tekzip metni paylaşarak, kendini savunmuş! Güya yer yokmuş. O yüzden câmide adamlara seminer vermişmiş!

Oysa ki, aklı başında her müslüman bilir ki, gerçek bir zaruret yokken, bir kadınla erkeğin konuşması caiz değildir. Yani haramdır! Ama ne yazık ki, bu haram, günümüzün en yaygın haramlarındadır. Elbette o kadın vaizin haramı bizi ilgilendirmez.

Ama ne olursa olsun, Allah'ın evi olarak bilinen câmiyi haramına mekan yapamaz! Ama şuda var ki, ordaki adam(!) olarak gördüklerimizde, zerre kadar islami hassasiyet olsaydı, o cahil kadın vaizin günahını câmiye taşımısına müsade etmezlerdi.

Ne diyelim ki, bu zamanda cehalet cübbeyle geziyor. Haliyle bir çok insan rahatlıkla aldanıyor veya aldatılıyor. Allah o kadın vaizi, ona görev veren cahilleri ve Caminin izzetini muhafaza etmeyen o sözde adamları ıslah eylesin.