Mart ayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Nusret Dirim Başkanlığında Safranbolu’da yapıldı.

Toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile Ajans personeli katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Nusret Dirim “Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından, bölgemizde faaliyet gösteren kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör işletmelerinin ekonomik yapılarının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen hizmetler 2017 yılında da sürdürülecektir. Bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla uygulanan Küçük Ölçekli Altyapı ve Güdümlü Proje Mali Destek Programlarından bölgemizdeki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarının en üst seviyede faydalanması yönündeki çalışmalara büyük bir özenle devam edilecektir.”dedi.

Toplantı daha sonra gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ile sona erdi.