Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi’nde mücadele eden Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı oynadığı 2 maçta 4 puan topladı.
Batı Karadeniz Ligi’nde mücadele eden Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı sahasında oynadığı ilk maçında Çorum Hitit Masterler ile 1-1 berabere kalırken, ikinci maçında deplasmanda Akçakoca Göksu Veteranlar takımını 3-0 mağlup etti.
4 puan ile ligde ikinci sırada yer alan Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı üçüncü maçını oynayacağı Zonguldak Veteranlar takımını mağlup ederek yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor.
Zonguldak Veteranlar maçı öncesi kahvaltıda bir araya gelen Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı moral depoladı.
Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği tarafından kurulan Karabük Veteranlar takımı başkanı Abdullah Küçüktepe, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, evrensel bir araç olan sporla, kardeşlik ilkesinden hareket edilerek futbola gönül vermiş olan eski dostların bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımını kurduk. TMVFL tarafından 2014 yılından bu yana düzenlenmekte olan ve Türkiye genelinde, 81 ilde bölgesel, kriterli ve deplasmanlı olarak oynanan bu ligde şu anda bölgemizden 6 takım bulunuyor. Bizimde hedefimiz bu ligi en iyi noktada tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
(YE-YE-Y)