Karaman Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen "Gönül Gözü Engelli ve Emekli Dinlenme Evi" törenle açıldı.
Açılışa, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, engelliler ile aileleri ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Engelli Meclisi Başkanı İlknur Harani, "Belediye başkanımıza engelli kardeşlerimizin faydalanabileceği bu güzel tesisi Karaman’a kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise, yaptığı konuşmada, "Hükümet olarak hayatın her alanında engelli kardeşlerimizin, daha rahat yaşam sürebilmeleri adına birçok reformu hayata geçirdik" dedi.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da, Karaman Belediyesi olarak şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Bu çalışmaları yaparken toplumumuzu oluşturan tüm dinamikleri göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, yaşantılarındaki zorlukları hafifletmek adına, belediye olarak yaptığımız çalışmalarda onları da düşünüyoruz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız bu park içerisinde açmış olduğumuz Engelli ve Emekli Dinlenme Evi’nden ücretsiz faydalanabilecekler. Onların yaşamlarını daha kaliteli hale getirmek için tüm engelleri birlikte ortadan kaldırıyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Gönül Gözü Engelli ve Emekli Dinlenme Evi’nin açılışı yapıldı.