Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın daha fazla hissedildiği günler olduğunu belirtti.

Daşdelen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan ayının ardından bayrama kavuşan İslam Âleminin bayram sevincinin daim olmasını temenni etti.

Daşdelen, bayramların dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak hissedildiği günler olduğuna vurgu yaptı.

Ramazan ayında başlayan ve bayramda da devam edecek kardeşlik ve dostlukların devam etmesini isteyen Başkan Daşdelen, “Bayramlar, Allah’ın bize lütfu olduğu gibi birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir” ifadelerini kullandı.

Sevinç ve mutluluğun paylaşılması için memleketlerine giden sürücülerden dikkatli olmalarını isteyen Daşdelen, “Sürücü kardeşlerimizden ricam, bayram evlerinin cenaze evlerine dönüşmemesi için dikkatli bir şekilde yol almalarıdır. Bayram hepimiz için önemli bir fırsat olup kenetlenmemiz ve güçlenmemiz için bu fırsatı iyi değerlendireceğimizi umuyorum. Bu vesileyle İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.