Kafkas Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı okuyan öğrencileri, gazeteci ağabeyleri yalnız bırakmadı.

Kars Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO)’da 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrenciler kep attı.

KAÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Radyo televizyon Programcılığı (RTV) son sınıf öğrencilerini gazeteci ağabeyleri yalnız bırakmadı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO)’nun mezuniyet töreninde konuşan KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Ural, “Bu çok uzun soluklu eğitim hayatının son dönemlerini, son saatlerini beklide ifade ediyor. Dolayısıyla bugünü hiç unutmamak üzere dolayısıyla bugünü hiç unutmamak üzere geleceğin sizlere aydınlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların program Kafkas ekibinin gösterisiyle devam etti. Programda daha sonra bölümlerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri verildi.

Öte yandan çocuklarını mezuniyet töreninde yalnız bırakmayan aileler, çocuklarının sevinçlerine ortak oldu. Öğrenciler daha sonra geleneksel hale gelen ‘kep’lerini 10’dan geri sayarak attılar. Program müzik dinletisiyle son buldu.