Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından başlatılan aile eğitim seminerlerinin ilkinde "Eşimi Anlamak İstiyorum" konusu ele alındı. Programa konuşmacı olarak Saliha Erdim katıldı.
KAYMEK tarafından düzenlenen aile eğitim seminerlerinin ilki Şehir Tiyatrosu’nda yapıldı. Semineri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik de izledi. Şehir Tiyatrosu’nun tamamen dolduğu seminere konuşmacı olarak Evlilik ve Aile Uzmanı Saliha Erdim katıldı.
Konuşmasında insanların öğrenmesi gerektiğini belirten ve talep edenin öğrenebileceğini ifade eden Saliha Erdim, "Bu yüzden kendi ihtiyaçlarınızı tespit edip onunla ilgili arayışa geçmelisiniz. ’Ben daha iyi bir hayat için ne yapabilirim’ diye hareket ettiğinizde Allah’ın rahmeti ve bereketi de sizinle olur" diye konuştu.
Seminerin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik, Saliha Erdim’e çiçek verdi ve "Bu kadar güzel bilgileri bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ederim" dedi. Çelik, "Rabbim hepimize dinlediklerimizi ve öğrendiklerimizi hayatımızda uygulamayı nasip etsin" diye konuştu.