Kayseri İş Emniyet Müdürlüğü, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençleri Koruma ve Sosyal Destek Programı kapsamında koordine edilen ve Tükenmez Kalemle Yazılan Düşler Projesi faaliyetleri arasında yer alan Rol Model Etkinliği kapsamında Kemal Tekden’i öğrencilerle buluşturdu.
Programda, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Hasan Köse, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar, davetliler ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Hasan Köse, proje kapsamında yürütülen rol model etkinliğine katıldıklarından dolayı AK Parti 25. dönem Milletvekili Kemal Tekden’e, Ali Yavuz’a, davetlilere ve öğrencilere teşekkür etti. Köse, insanların hayatlarında başarıya ulaşmak için bir rol modeli örnek almasını; inanarak, motive olarak yapılan çalışmalarda başarının kapılarının ardına kadar açılacağını belirtti.
Programda konuşan Kemal Tekden ise, başarının sırlarının 3 tane olduğu belirtti. Birincisinin hedef koymak ve inanmak olduğunu, ikincisinin çok çalışmak olduğunu ve üçüncüsünün de halis niyetli ve idealist olmak olduğunu ifade eden Tekden, hayatından ve yaşadığı zorluklardan anılarını anlattı.
Programın sonunda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından günün anısına Kemal Tekden ve Ali Yavuz’a, Tükenmez Kalemle Yazılan Düşler Projesi kapsamında düzenlenen resim kurslarına katılan öğrencilerin yaptıkları tablolardan hediye edildi.