Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili nedeniyle yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Çelik, “Aynı inancın mensuplarına ayrılık yakışmaz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mübarek üç aylar ve Regaip Kandili’nin kalplerimizi yaklaştırmasını ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diledi. Regaip’in tüm Müslümanların beklediği ve özlediği bir hediye olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Rabbimizin ilahi ihsan ve rahmetinden daha fazla yararlanacağımız bu gecede samimi kalplerle Cenabı Hakk’a yöneleceğiz ve verdiği tüm nimetler için şükredeceğiz” dedi.

Regaip Kandili ve üç ayların birlik ve beraberliğimize katkıda bulunmasını dileyen Başkan Mustafa Çelik, “Aynı inancın mensuplarına ayrılık yakışmaz. Mübarek günlerin, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine iyilikler getirmesini diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mübarek Regaip Kandilini ve Mübarek üç ayları tebrik ediyorum” diye konuştu.