Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.
Kocasinan sınırları içerisinde alt yapı, asfalt ve yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Ulaşımın kalitesini, hızını ve güvenliğini artırmak için yol yapımına önem veriyoruz. Kocasinan’ın yoğun geçiş güzergahlarından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, yıpranan yolu alt yapısıyla birlikte değiştirip yepyeni bir hale getiriyoruz. Yolun kaplaması için bin 500 ton asfalt seriyoruz. Eskimiş kaldırımları da daha modern bazalt taşlarla değiştireceğiz. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır. “ diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “8.Cadde hemşehrilerimizin daha sağlıklı, daha güvenli ve daha konforlu şekilde seyahat edebilecekleri bir yol haline gelecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kaza-bela vermesin." diyerek noktaladı.