Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Kulübü, futbolcuların sağlık ile ilgili tüm problemlerini aşmak adına Medical Palace Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Kulüp Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Kulüp Müdürü Bülent Dener, Medical Palace Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek, “Kulübümüzün geçirmiş olduğu bu zor günlerde en azından yardım eli uzatan Medical Palace Hastanesi’ne, yönetim kuruluna, çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sponsorluk anlaşması ilimizi en azından kulübümüze karşı bir harekete sevk eder. Kulübümüzün bu günlerdeki sürecini sadece Kayseri değil herkes biliyor. Bu konuyla alakalı da en azından kulübümüze bakış açısını en azından kulübümüze yöneltiriz diye düşünüyoruz bu sponsorluk anlaşmasıyla.” ifadelerini kullandı.
Kayseri Erciyesspor’a destek olmak için böyle bir anlaşma yapmaya karar verdiklerini dile getiren Medical Palace Hastanesi Müdürü Özkan Gökşen de, “Medical Palace Hastanesi olarak Kayseri’mizin güzide kulübü olan Erciyesspor’umuza nasıl destek olabilir diye düşündük. Başkanla birlikte görüş birliğine vardık. Biz hastane olarak Erciyesspor’u sağlık konusunda A takımından altyapıya kadar sağlık konusunda sponsor olmaya karar verdik. Burada hastane olarak tek düşüncemiz Erciyesspor’umuzu daha üst seviyelere çıkarmak için destek vermektir.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kayyum heyeti ile hastane yetkilileri arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.