Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak her zaman eğitimin öncüsü, yatırımcısı ve hizmetkârı olduklarını, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu her zaman kanıtladıklarını bildirdi.

12 Eğitim Kurumu inşa ederek ilçe halkının hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Orta öğretim kurumlarından mezun ve açık öğretim lisesinde okuyan öğrenciler için YGS ile LYS kurslarına kayıtların başladığını belirtti.

Melikgazi Belediyesi olarak semtlerde açılacak olan kurs merkezleri için kayıtların devam ettiğini kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Eğitim, Melikgazi Belediyesi’nin vazgeçilmez yatırım ve hizmet alanıdır. Geleceği planlayan bir belediye olarak eğitime ve eğitimcilere önem veriyor ve yatırım yapıyoruz. Eğitimde okulların açılmasıyla hafta sonlarının tatilini fırsata dönüştürerek Sosyal ve spor merkezlerin de “Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ile Lisans Yerleştirme Sınavlarına yönelik kurs açacağız. Açılacak kurslara öğrenci kayıtları başladı. Kayıt için kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi yeterlidir. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir.”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, YGS ve LYS kursları için Melikgazi İlçe Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.