Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz tarafından vatandaşların katılımı ile halk toplantısı düzenlendi.
Vali Haktankaçmaz, her ayın ilk günü düzenli olarak yapılacak olan ve ilki gerçekleştirilen halkla buluşma toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep, şikayet ve önerilerini dinledi.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali M. İlker Haktankaçmaz, "Bundan sonra her ayın ilk Çarşamba günü halkla buluşma toplantısı yapacağız. Vatandaşlarımız buna yabancı değil, Belediyemiz zaten bunu yapıyordu. Vatandaşımız burada dilek temennilerini dile getirecek." diye konuştu
Vatandaşlar ile olabildiği kadar bir arada olmaya çalıştıklarını belirten Vali Haktankaçmaz, “Vatandaşla doğrudan bir araya gelmek daha güzel olacak. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz. Kamu görevlileri millete hizmet etmek için vardır. Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde aksama varsa, dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında kıymetli olacaktır. Biz çok konuşmayacağız, sizleri daha çok dinleyeceğiz. Bunlardan hemen çözülecek husus varsa en hızlı şekilde çözeceğiz. Herkes kendi konusunu not alıp çözüm bulacak” diye konuştu .
Vali Haktankaçmaz’ın konuşmasının ardından vatandaşlar dinlendi. Vatandaşlar ise böyle bir toplantı düzenlenmesinden ve sorunlara çözüm bulunmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.