Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Vali Orhan Çiftçi, bir yandan kutlama ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan da iade-i ziyaretlerinde bulunup, il hakkındaki projeler, yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler alıyor.

Vali Orhan Çiftçi, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Safet Üresin ve Meclis Üyelerine iade-i ziyarette bulunarak, devam eden projeler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Babaeski ilçesini ziyaret eden Vali Orhan Çiftçi, İlçe Kaymakamı Tarkan Keskin’den çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Çiftçi daha sonra, Babaeski Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öte yandan kutlama ziyaretleri kapsamında köy muhtarları, Erzincan Muratboynu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği yetkilileri, Tema Vakfı Kırklareli İl Temsilciliği, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileri ile beraberlerindeki heyet, Vali Orhan Çiftçi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.