Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar ve Prof. Dr. Murat Tuncer, rektör aday adaylığı başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Üniversite Değerlendirme Raporu’nun hazırlanması için Kırklareli Üniversitesi’ne geldi.
YÖK Üyesi Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar ve Prof. Dr. Murat Tuncer’e "Üniversite Değerlendirme Raporu Hazırlama Süreci" kapsamında üniversitenin kuruluşundan bugüne kadarki gelişme süreci, gelecek trendleri, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri, öğrenci ve öğretim elamanı sayısı ile tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç’tan bilgi aldı.
Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, üniversiteyle ilgili gerekli bilgileri aldıktan sonra Kırklareli Üniversitesi senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencileriyle değerlendirme görüşmeleri yaptı.
Prof. Dr. Yaşar ve ve Prof. Dr. Tuncer, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdoğan Semerci ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel’i makamında ziyaret etti.