Sosyal Belediyecilik anlayışı ile halk buluşmaları yapan ve Belediye çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, toplumun her kesiminin düşüncesi ile hareket ettiklerini söyledi.

Toplumsal sorunlar hakkında istişare yapan ve referandum hakkında da kamuoyunun düşüncesini alan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Hizmet odaklı çalışma sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmaları yerinde inceliyor ve vatandaşında düşüncesine eksiklikler noktasında katkı sunuyor ve düşüncelerini alıyoruz.”dedi.

İnsan odaklı bir şehirleşme çalışması başlattıklarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kırşehir’i 30 yıldır yapılmayan alt yapı hizmetine kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kırşehir’i yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Oluşturduğu ekiple birlikte her mahalle ve bölgenin talepleri doğrultusunda projeler hazırladıklarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet üreterek Kırşehir’i daha da büyütmek.

Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Benim vatandaşımın, esnafımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Kırşehir halkının hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum.

Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Kırşehirlilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. 16 Nisan ülkemiz, ilimiz ve milletimiz için yeni bir milat olacak.

Anayasa değişikliği milletimizin bekası, istiklal ve istikbalimizin devamı için oldukça gerekli. Ben inanıyorum ki, halkımız bu duyarlılıkla hareket edecek ve tercihini de buna göre yapacaktır.

Hiçbir Kırşehirli kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum."