Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’da Türk Loydu tarafından yapılan denetim yapıldı

Türk Loydu Vakfı’nın yetkili uzmanları tarafından gerçekleştirilen denetimler sonunda, 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sitemi ve 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ni entegre bir şekilde uygulayan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, bu sistemlerle ilgili yapılan denetimleri tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Bilindiği gibi 2013 yılında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda göreve geldiğimizde Üyelerimize daha iyi hizmet vermenin yolunun Odamız’ı kurumsallaştırmak olduğu bilincinden hareketle 2014 yılında, 4 ayrı yönetim sistemine başvurup ve aynı anda 4 yönetim sisteminin de sahibi olan Türkiye’deki tek Oda olma özelliğine kavuşmuştuk.

Aynı zamanda Akreditasyon Süreci’ni başarıyla tamamlayarak, 5 yıldızlı Oda statüsüne geçmiş, Odamızın kuruluşunun 100. Yılı olan 2014 yılında, dünyanın önde gelen New York, Londra, Paris gibi şehirlerin Oda ve Borsaları ile üyelerine aynı kalitede hizmet veren Oda olma özelliğini kazandırmıştık.

Bugün Türk Loydu tarafından Odamızda entegre bir şekilde uygulanan, 9001 Kalite Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri ile ilgili yapılan periyodik denetimleri başarı ile tamamladık. Köklü Gelenek, Vizyonlu Gelecek anlayışımızla, üyelerimize daha iyi hizmet vermek için yaptığımız çalışmalara yenilerini ekleyeceğiz.’’ dedi.