Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sadece iyi günlerde değil zor günlerde de ilçe halkını yalnız bırakmıyor.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kentte yaşayan ve vefat eden vatandaşların ailelerini sık sık ziyaret ederek, acılı ve üzüntülü günlerinde yanlarında olarak desteklerini sürdürüyor.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte geçtiğimiz hafta vefat eden Körfez Belediyesi Personeli Osman Erek’in evine ziyaret gerçekleştirerek taziye dileklerini iletti. Başkan Baran büyük bir üzüntü içinde olan Erek Ailesini zor günlerinde yalnız bırakmadı. Ziyaret esnasında yaşadığı üzüntüyü dile getiren İsmail Baran , “Osman Erek bir yol arkadaşımız, dava arkadaşımız aynı zamanda mesai arkadaşımızdı. Vefatı ile hepimize derin bir üzüntü yaşattı. Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin“ dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esentepe mahallesinde yaşayan ve ani bir şekilde vefat eden Veysel Ağaç’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Baran, Gümüşhaneliler Avşarbeyi Köyü Derneğinde misafirleri kabul eden Ağaç ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.