Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Başiskele Kaymakamı Ali Partal ve Ankara İl Müftülüğüne atanan Prof. Dr Mehmet Sönmezoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ettiler.
Yaklaşık beş yıldır Başiskele Kaymakamlığı görevini yürütürken Silivri Kaymakamlığına atanan Ali Partal, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle yine Sakarya Arifiye Kaymakamlığına atanan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve son olarak Kocaeli’de Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Müdürü olarak görev yaparken Ankara İl Müftülüğüne atanan Prof.Dr Mehmet Sönmezoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdiler.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisi ziyarete gelen Kaymakamlar Yazıcı ve Partal’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Uzun yıllar Kocaeli’de görev yapan Kaymakamlara teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki yeni görevinizde de başarılı olacaksınız. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.
Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Müdürlüğü görevini yürütürken Ankara İl Müftülüğüne atanan eski Kocaeli Müftüsü Prof.Dr Mehmet Sönmezoğlu’na da yeni ve önemli görevinde üstün başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizde ortaya koyduğunuz çalışmalar ve fedakarlık için size teşekkür ederim. Ankara İl Müftülüğü göreviniz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.