Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe ve Kocaeli’den kendisini ziyarete gelen misafirleriyle gündemi değerlendirip, hizmet ve projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu. Kartepe’ye değer katacak fikirlere her zaman açık olduğunu belirten Başkan Üzülmez, ziyaretçilerinin görüş ve önerilerini de dikkatle dinledi.
İş, siyaset, STK dünyasından çeşitli konukları makamında ağırlayan Başkan Üzülmez’in ziyaretçileri arasında; Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, Kartepe Meclis Üyesi Yaşar Kemal Bayraktar, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Serim ile Başkan Yardımcısı Serkan Boztürk, Türkiye Emekliler Derneği Körfez Şube Başkanı Derviş Ilgaz ve yöneticileri, Genç Tur firması sahibi Ali Genç, Ak Parti Kartepe İlçe kurucularından Serkan Seyhan ve Özgür Kocaman ile Kartepe Muhtarlar Derneği yönetimi yer aldı.
Başkan Üzülmez, ziyaretçilerine Kartepe’nin emin ellerde olduğunu söyleyerek, misafirlerine iyi dilekleri için teşekkür etti.