Darıca’da ’Evet Platformu’ öncülüğünde düzelenecek Diriliş Yürüyüşünde, Uğur Işılak sahne alacak

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Evet Platformu Başkanı Şükrü Karabacak öncülüğünde yapılacak olan program fener alayı eşliğinde başlayacak. 07 Nisan Cuma günü saat 19:30’da Diriliş Yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşün ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda konser verecek.

Program kapsamında gerçekleştirilecek olan Diriliş Yürüyüşü Cami Mahallesi Sağlık Ocağı’ndan başlayıp, Çınaraltı mevkiinden devam ederek Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın konseri ile program sona erecek.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Evet Platformu Başkanı Şükrü Karabacak etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Başkan Şükrü Karabacak “Darıca Evet Platformu olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi halkımızla birlikte fener alayı eşliğinde ilçe merkezimizde “Diriliş Yürüyüşü” adı verdiğimiz etkinliğimizi organize edeceğiz. Ellerimizde Türk Bayraklarıyla ve fener alayı eşliğinde yapacağımız yürüyüşün ardından ülkemizin ünlü seslerinden Uğur Işılak konseri ile programımızı tamamlayacağız. Tüm bölge halkını etkinliğimize davet ediyorum” diyerek programla ilgili detaylar aktardı.