Kocaeli Birlikspor yöneticilerini ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Benim hayalim, süper lig de iki takımımızı da görmek. Kocaelisporumuz’un yeri zaten Süper Lig, Birliksporumuz’un da yeri süper lig olmalı” dedi
Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz ve kulüp CEO’su Ozan Keser, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı makamında ziyaret etti. Ziyarette Birlikspor Başkanı Yılmaz, Doğan’a ismi yazılı forma hediye etti. Kocaelispor’un kent için bir marka değer olduğu vurgusunu yapan Başkan Doğan, Kocaelipor’u da Birlikspor’u da Süper Lig’de görmeyi hayal ettiğini söyledi.
Doğan konuşmasında, Kocaeli Birlikspor Başkanı ve yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederek, “Bizler, çocukluğumuzdan beri Kocaelispor’la büyüdük, Kocaelispor bu şehrin en büyük markalarından biridir. Birlikspor da başarılı bir kulüp olarak şehrimizi temsil ediyor. O da bizim bir kulübümüzdür. Tabi ki, Kocaelisporumuz’un geçmiş günlerindeki gücüne ulaşması en büyük dileğimizdir. Yeter ki, Süper Lig’de takımlarımız olsun. Benim hayalim, süper lig de iki takımımızı da görmek. Kocaelispor’umuzun yeri zaten süper lig, Birlikspor’umuzun da yeri süper lig olmalı. Kocaeli bunu başarabilecek bir şehir. Bizler elimizden geldiği kadar birçok spor kulübümüze yasaların öngördüğü kadar destek oluyoruz. Profesyonel spor kulüplerine, belediyelerin yasal bir desteği olamıyor. Manevi desteğimiz olur. Olabiliyorsa başka tür desteğimiz olur. Bu düzeyde bir takımı sürdürmek kolay değil. Şu anda Birlikspor, futbolda en yukardaki takımımız, bunu göz ardı etmemek lazım. Başkanımıza ve yöneticilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Kocaeli Birlik Başkanı Erhan Yılmaz da, “Başkanımızın kurucu üyesi olduğu takımımızın maçlarında görmekten mutluluk duyacağımızı, önümüzdeki hafta ki maçımıza davet etmek ve istişare etmek için buradayız. Belediye Başkanımıza spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.