Kartepe Belediyesi, Kartepe Off Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği iş birliğinde 12-13 Ağustos tarihleri arasında Eğreltidüzü Yaylası’nda Off Road Şenliği gerçekleştirilecek.

Kartepe Belediyesi, Kartepe Off Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği iş birliğinde “Kartepe Off Road Şenliği” 12-13 Ağustos 2017 tarihleri arası Eğreltidüzü Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Ülkemizin çeşitli illerinden birçok sporcunun katılacağı şenlikte Off-Road, Yamaç Paraşütü, Airsoft, atv endru, havai fişek, halk oyunları gösterileri yapılacak. Ayrıca sporcular yaylada kamp yapma imkanı da bulacak.

Kartepe Belediyesi Off-Road Şenlikleri Cumartesi günü saat 12.00’de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in belediye hizmet binası önünde açılış konuşması ile başlayacak. Belediye Başkanı Üzülmez’in konuşması sonrasında Off-Road Şenliklerine katılan sporcular ile Kartepe turu yapılacak Eğreltidüzü Yaylası’na çıkılacak.

Kartepe Belediyesi Off-Road Şenliği’ne 70 sporcu katılacak. 13 bayan pilot 13 Ağustos Pazar günü saat 09.00’da etaba girecek. Saat 18.00’de kupa töreni yapılacak. Şenliklerin motor ve doğa sporları tutkunları tarafından ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.