Kocaeli’nin İzmit ilçesinde girdikleri bir evden içinde para ve ziynet eşyası bulunan kasa çalan 3 kişi, gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakayı ele verdi.

İzmit’te 19 Haziran’da Yahya Kaptan Mahallesi’nde bir evden kasa çalan 3 hırsız yakalandı. Edinilen bilgiye göre M.K(19), M.A.A.(19) ve O.Ç. (20) isimli 3 şahıs bir apartman dairesinden içerisinde pasaport, altın, ziynet eşyası ve bir miktar para çaldı. Olayın ardından eve gelen ev sahipleri, evdeki kasanın yerinde olmadığını görünce durumu emniyet ekiplerine haber verildi. İhbarın arından eve gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, evde parmak izi ve delil incelemesi yaptılar. Ekipler daha sonra başlattıkları inceleme ile M.K. adlı şahsın İstanbul’dan bir araç kiralayarak arkadaşları ile birlikte İzmit’e gelip hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi.

Yapılan takip sonucunda İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda 3 şahıs, ayrı ayrı yerlerde yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra Kocaeli Emniyetine getirilen 3 kişi, burada tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.