Kocaeli’de ilk olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı Başiskele’de 28 Mayıs Pazar günü iftar yemeği ile birlikte hizmete açılacak.

Başiskele Belediyesi’nin projeleri arasında bulunan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Barbaros Mahallesi Gazi Osmanpaşa Caddesi üzerinde 7 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor. Kocaeli’nin en büyük ve en modern trafik parkı olma özelliğini taşıyan 7 bin metrekarelik parka çocukların ilgisi büyük oldu.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın seçim beyannamesinde söz verdiği projelerden biri olan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı, İl ve ilçe protokolünün katılımı ile 28 Mayıs Pazar günü iftar yemeği ile birlikte gerçekleşecek. Programda aynı zamanda 5.sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtımı yapılacak.

Barbaros Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Çocuk Trafik Eğitim Park’ta trafik eğitim amfisi, çelik yapı üst geçit, benzin istasyonu, kısa süreli mini alıştırma alanı, bisiklet yolu, bisiklet park yeri, köprülü yonca ve 2 durak, çocuk oyun alanı, spor grubu, bank, bitkisel alan, piknik masaları yer alıyor.