Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çankaya Köşkünde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ağırladı. Ziyarette Başbakan Yıldırım, Körfez’e kazandırılan yatırım, hizmet ve projeler hakkında Başkan Baran’dan brifing aldı.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, “15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesi için darbe girişiminde bulunanlara ve gözlerini kırpmadan belediyenin bütün imkanlarıyla 27 gece boyunca halkıyla birlikte meydanda olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve Körfez halkına özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, “Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beyefendiyi ziyaret ederek ilçemiz ve Körfezlilerin selamını ilettik. Bölgemizde devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımların son durumu hakkında Başbakanımız ile birlikte değerlendirmede bulunduk. İlçemizin gelişimi için önemli olan 2023 hedeflerine yakışır projelerle ilgili hazırladığımız dosyamızı kendilerine ilettik” diye konuştu.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran günün anısına Başbakan Binali Yıldırım’a adıyla Dünya’ya nam salmış Hereke Halısı hediye etti.