Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler üniversite öğrencilerini yeni belediye hizmet binasında ağırladı.

Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler öğrencileri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. Başiskele Belediye Hizmet binasının meclis salonunda gerçekleşen buluşmada, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “İlk günkü aşkla ve heyecanla kentimize birçok öncü ve örnek projeyi kazandırıyoruz. Gençlerimiz, bayanlarımız, çocuklarımız için de en gerekli, en özgün dokunuşları gerçekleştiriyoruz. Çocuk Üniversitesi projemiz de böyle bir proje, proje koordinatörümüz Abdullah Köktürk ile birlikte ve Kocaeli Üniversitesi ile ortaklaşa hayata kazandırdığımız bu proje dahi geleceğin hayaliyle hayat buldu. 28 Mayıs Pazar günü yine açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı projemiz de daha bilinçli, trafik kahramanı bir nesil yetiştirecek” dedi.

Ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten öğrenciler organizasyonu gerçekleştiren Başkan Ayaz’a teşekkür etti. Program öğrencilerin Başkan Ayaz’a yönelttiği soruların cevaplanmasının ardından öğrencilerin Başkan Ayaz’a çiçek takdimi ile sona erdi.