AK Parti Konya İl Teşkilatı referandum öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları kapsamında Beyşehir’de yürütülen çalışmalara Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, meclis üyeleri ve beraberindeki partililer katıldı. Belediye Başkanları Hançerli ve Özaltun ve eşlik eden partililer, Beyşehir Sanayi Sitesinde iş yeri ziyaretinde bulunarak, sanayi esnafından 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında “evet” desteği istedi. Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, SKM Birimi’nin talimatları doğrultusunda Beyşehir ilçesine geldiklerini belirterek, “Beyşehir’in iş yeri ve tamirhanelerinin bulunduğu sanayi bölgesindeyiz ve durum burada oldukça iyi. Bazı soru işareti olan hemşerilerimizi de aydınlatmak için teşkilatlarımız ve belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Aslolan şu Konya’mızdaki temayül büyük oranda evetten yana. Başkomutanımızın, cumhurbaşkanımızın emir ve direktifleri doğrultusunda da teşkilat ve yerel yönetimler olarak gerekeni yapacağız inşallah” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, SKM programı çerçevesinde referandum çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bugün de Karatay Belediye başkanımızla, ilçe teşkilatımız ve Konya’dan Büyükşehir meclis üyelerimizle birlikte Beyşehir sanayimizi geziyoruz. Beyşehir merkez ve 67 mahallemizde yapılan çalışmalar ile özellikle sanayicilerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde inşallah 16 Nisan’da Konya’da güçlü bir ses getireceğimizin umudu içerisindeyiz. Buradan tekrar hemşerilerimize ‘16 Nisan’da istikrarlı bir şekilde büyüyen gelişen Türkiye’ye destek verme adına ‘evet’ demelerini istiyor ve talep ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, referandum çalışmalarına Beyşehir Sanayi Sitesinde devam ettiklerini dile getirerek, “İnşallah 16 Nisan’da sonuca ulaşacağız” dedi.